Blog

22 December 2017

Hieke

Kerst... dus even uit de lucht!

Lieve klanten, potentiële klanten, vrienden, belangstellenden die misschien ooit eens met mij in zee willen…. nou ja… lieve iédereen die hierbij mijn nieuwsbrief ontvangt: de kerstvakantie is begonnen en daarmee is het tijd om even offline te gaan!

Ik heb een fantastisch jaar gehad. Een jaar met grote veranderingen! Zo heb ik in het afgelopen jaar mijn (toch ook ècht!) geliefde werk op de OK in het ziekenhuis op moeten zeggen om mij volop op mijn eveneens zo geliefde teKiek! te kunnen richten. Ik moest kiezen, het ging niet meer allebei…. en dat was een hele keuze! Ik vond het super- superspannend!! Het was wennen en ook echt heel hard werken maar…
…HET IS GELUKT!

En dat is mede dankzij jullie allemaal! Ik heb in jullie geweldige klanten en voel me enorm bevoorrecht zoveel vertrouwen van jullie te krijgen bij alles wat ik voor jullie mag doen.
En… ik vind het nog iedere dag een feestje om mooie dingen te mogen verzinnen en ontwerpen, mee te mogen denken en te adviseren.

Maar nu is het dan tijd om even bij te komen en terug te kijken.
Ik ga even twee weken kalm-an 🙂

offline maar altijd in mijn achterzak…

De komende twee weken ben ik even niet aan de slag met nieuwe klussen. Ik ga kerst vieren, het nieuwe jaar inluiden en even wat tijd aan mijn lieve kindertjes, grote liefde en iedereen die ik verder liefheb besteden en daar ontzettend van genieten.
En ik hoop dat jullie allemaal ongeveer hetzelfde mogen doen deze dagen.
Maar… voor spoed ben ik uiteraard altijd bereikbaar. Dat kan via whatsapp of mail.

Volgend jaar sta ik heel erg graag weer volledig voor jullie klaar!

Een kerst-knuffel van mij!